Aaron Kwok: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging
c (clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging)
 
Asalé bapaké ngarepaké supaya Aaron bisa nyambut gawé ing parusahan perhiasan
kulawargané kang dijenengi King Fook Gold & Jewellery Co. Ltd.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
AnangingNanging ing taun [[1984]], Aaron Kwok malah nggabung karo golongan pelatihan dansa ing perusahaan perfileman kondhang kang jenengé HK-TVB,
Ana ning perusahaan mau bakaté dansa banjur dikenal ning [[masarakat]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
348.872

besutan