Ludwig Wittgenstein: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Asal-usul: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging
(→‎Cathetan suku: éjaan, replaced: Kapatèn → Pati)
(→‎Asal-usul: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging)
 
== Asal-usul ==
Wittgenstein inggih punika putra satunggaling industriawan ingkang sugih sanget. AnangingNanging Ludwig Wittgenstein boten remen kaliyan bab-bab kadonyan lan piyambakipun boten nuntut warisaning bapakipun.
 
Éwadéné bapakipun nganut agama [[Protèstan]] lan ibunipun nganut [[agama]] [[Katolik]], ingkang lajeng ndhèrèk agama ibunipun, sajatosipun kekalih tiyang sepuhipun taksih minangka keturunan [[Yahudi]].
352.737

besutan