Sistem Pétungan Internasional: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Petungan SI: ngganti tembung, replaced: dimensi → dhimènsi using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: satuan → ékan)
c (→‎Petungan SI: ngganti tembung, replaced: dimensi → dhimènsi using AWB)
* [[Candela]] kanggo ngukur [[cahya]] ('''cd''', J)
 
Rong petungan tanpa dimensidhimènsi ya iku [[radian]] ('''rad''') lan [[steradian]] ('''sr''').
 
== Unit-unit liya ==
4.016

besutan