Kasti: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Tatacara: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan (2)
(→‎Tatacara: ganti isi, replaced: pamain → juru main (4))
(→‎Tatacara: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan (2))
 
==Tatacara==
Mèh padha karo bisbol utawa sofbol]] dolanan kasti dumadi saka rong golongan. KlompokGolongan sing siji namplèk terus mlayu ngubengi lapangan lan bisa terus mlebu "omah" (kaya ''homerun''). KlompokGolongan sijiné njaga lan nyegat playuné golongan mungsuhé. Bédané karo ''baseball'' ya iku yèn ing ''baseball'' mungsuhé mung dicegat terus ditèmpèli bal, nanging sajeroning kasti juru main jaga olèh mbalang (ngempuk) mungsuhé saka kadohan. Yèn ana juru main sing namplèk banjur mlayu utawa juru main liya sing mlayu saka hong siji menyang hong liyané kena empuk, klompoké banjur ganti golongan jaga, lan golongan sing jaga ganti mlebu omah lan namplèk bal mbaka siji. Saben juru main sing bisa mlebu omah antuk biji siji, mangkono saterusé sing antuk biji paling akèh ing pungkasan dolanan menang.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan