Sèl (biologi): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Nukleus: clean up, replaced: protein → protéin using AWB
(→‎Sèl-sèl mirunggan: éjaan, replaced: - → -, - → -)
c (→‎Nukleus: clean up, replaced: protein → protéin using AWB)
 
=== Nukleus ===
Nukleus[[Nukleus]] tugasé ngontrol kagiyatan sing dumadi ing sitoplasma. Ing njero nukleus ana kromosom[[Kromosom]] sing isiné [[DNA]] sing arupa cithak biru kanggo panggawéan manéka warna [[proteinprotéin]] (mligi enzim). Enzim diperlokaké kanggo nglakokaké manéka warna fungsi ing sitoplasma. Ing njero nukleus uga ana [[nukleolus]].
 
=== Organel ===
5.602

besutan