Basiyo: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan
(éjaan, replaced: siaran → giyaran, seka → saka)
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
'''Basiyo''' iku sawijining [[pelawak]] saka [[Yogyakarta]]. Lawakan Basiyo kondhang ing [[Jawa]] liwat sawetara giyaran radio ([[RRI]]), televisi ([[TVRI]]), lan atusan rekaman kaset.. Lawakané asring disebutkaran [[Dhagelan Mataram]], jumbuh karo jeneng acarané ing RRI Yogyakarta.[[gambar:gatutkacagandrung.jpg|thumb|150px|right]]
 
Nalika nglawak, Basiyo asring bebarengan karo kanca-kancané, ing antarané Sudarsono, Hardjo Gepeng, Suparmi, Pujiyem, [[Ngabdul]], Atmo Kemin, bojoné (Bu Basiyo), lan liya-liyané. Akèh-akèhé kancané iku karyawan [[RRI]] Nusantara II Yogyakarta, sing lumrah ditampung déning pamaréntah nalika jaman iku.
352.737

besutan