Novèmber: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tegese → tegesé
(→‎top: ganti isi, replaced: tegese → tegesé)
 
{{Month header}}
'''Novèmber''' iku [[sasi]] kaping sewelas ing [[taun]] miturut [[Kalendher Grégorius]]. Tembung iki dijupuk saka [[basa Walanda]] sing njupuk saka tembung [[Latin]]; ''novem'' sing tegesetegesé "sanga" amarga mbiyèn taun iku wiwité ing sasi [[Maret]].
 
Kadhangkala ing [[Indonésia]] jeneng sasi iki katulis dadi Nopèmber.
350.349

besutan