Severus Snape: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sihir → sikir
(→‎top: éjaan, replaced: ''']] → ]])
(→‎top: ganti isi, replaced: sihir → sikir)
 
[[File:Prof_snape.jpg|thumb|profesor Severus '''Snape]]
'''Severus Snape''' ya iku karakter guru ''Ramuan lan Pertahanan déning Ilmu Hitam'' lan uga kepala sekolah (taun kapitu) nggantikake [[Albus Dumbledore]] ana ing sekolah sihirsikir [[Hogwarts]]. Dhèwèké diaritakake duwé irung bengkong kaya cucuk manuk garudha lan duwé rambut klimis-iteng-cendhek. Sajeroning filem-filem Harry Potter, Snape diperanake déning [[Alan Rickman]].<ref>http://www.hp-lexicon.org/wizards/snape-narrative.html</ref>
 
== Latar Belakang ==
352.737

besutan