Alexis Bouvard: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Kauripan: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar
c (clean up, replaced: planet → planit (4) using AWB)
(→‎Kauripan: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar)
 
 
== Kauripan ==
Miyos wonten ing [[Contamines]], Perancis, kasuksesanipun Bouvard manika kados panemuan wolung komet sarta pangumpulan tabel astronomis [[Yupiter]], [[Saturnus]] kaliyan [[Uranus]]. Manggihi wonten ingkang boten biyasa saking gerakanipun planit Uranus, Bouvard ngusulaken kawontenan planit kaping wolu punika ingkang boten bisa punika.<ref name="av">[Anon.] (2001)</ref> Sasampunipun piyambakipun séda, posisi [[Neptunus]] dipuétang dhateng [[John Couch Adams]], lajeng dipunlajengaken dhumateng [[Urbain Le Verrier]], adhedhasardhedhasar pangamatannipun.<ref name="av"/>
 
== Rujukan ==
352.730

besutan