Wiji: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3))
(→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
[[Gambar:Capsicum0.jpg|thumb|Wiji ing [[lombok]] abang kang kabukak]]
'''Wiji''' ([[basa Latin]]:''semen'') iku [[bakal wiji]] (ovulum) saka [[Spermatophyta]] kang wis [[mateng]]. Wiji bisa kalindhungi déning [[organ]] liya (woh, ing '''Angiospermae''' utawa [[Magnoliophyta]]) utawa ora (ing '''[[tetanduran wiji kabukak|Gymnospermae]]'''). Saka pandelengan [[évolusi]], wiji arupa [[embrio]] utawa tetanduran cilik kang kamodhifikasi saéngga bisa tahan luwih suwé ing kahanankaanan kurang selaras kanggo [[tuwuh]]. (Pirsani ''[[metagenesis|pagiliran keturunan]]'').
 
== Pirsanana uga ==
352.737

besutan