Gabah: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan
(→‎top: ganti isi, replaced: tetanduran → tetuwuhan)
 
 
Perdhagangan pari parté ageng punika ing wujud gabah, amargi gabah ingkang sampun garing punika boten gampang risak (bosok) lan langkung awet manawi dipunsimpen.
Dhefinisi teknis perdhagangan kanggé gabah, inggih punika ''asil tetandurantetuwuhan pari ingkang sampun kapisah saking gagangipun kanthi cara dipunrontogaken''.
 
== Anatomi gabah ==
352.737

besutan