Kanigara, Blitar: Béda antara owahan

576 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: | translit_lang2_info = → | translit_lang2_info = Kanigoro)
| subdivision_type2 = [[Kabupatèn]]
| subdivision_name2 = [[Kabupatèn Blitar|Blitar]]
|government_type =
|leader_title = [[Camat]]
|leader_name = '''Muslih Hadi Wibowo, SP.MM.'''
| coordinates = {{Coord|-8.12434|112.20798|display=inline,title}}
| pushpin_map = Indonesia East Java#Indonesia
| blank_info = {{#invoke:Wikidata|getRawValue|P2588|FETCH_WIKIDATA}}
}}
'''Kanigara''' iku([[aksara Jawa|Hanacaraka]]: {{jav|ꦏꦼꦕꦩꦠꦤ꧀ꦏꦤꦶꦒꦫ}}, [[Pegon]]: ٚکٚچَمَتَنْ کَنِغَرَ), yaiku setunggal [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Blitar]].<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)|website=www.kemendagri.go.id|language=Indonésia|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>, Provinsi [[Jawa Wétan]], [[Indonesia]].
 
== Geografi ==
Wilayah Kecamatan Kanigoro ngrupikaken daerah waradinan ingkang dipunpanggeni dening selan pikantuk letusan redi latu kalih selan ucul pikantuk saking endapan [[kali Brantas]] ingkang mili saking wetan ngilen, kaliyan kemiringan antawis 0-20 persen.
 
== Réferènsi ==
278

besutan