Parembugan:Kapalapada: Béda antara owahan

343 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
 
:Halo Mas {{ping|Jadinegara}}, dangu boten panggihan. Angsal mawon manawi badhé dipunjarwakaken. Bokbilih malah '''kapalapada'''. Anthropoda = '''Rospada'''. [[Panganggo:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Panganggo:Wirjadisastra|rembugan]]) 18 Agustus 2018 08.47 (UTC)
 
:: {{ping|Wirjadisastra}} wah nggih, sarujuk mas kaliyan Rospada. Menawi ukara kepala utawi kapala kasebut, saking bausastrane Robson ngandharaken sami tegese antara kepala kaliyan kapala. Kula badhe ngagem kepalapada mawon, pripun? --[[Panganggo:Jadinegara|Tukijo]] ([[Parembugan Panganggo:Jadinegara|rembugan]]) 18 Agustus 2018 09.21 (UTC)
238

besutan