Iwak cupang: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Jinising: ganti isi, replaced: mahkota → makutha
(→‎top: éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, werna → warna)
(→‎Jinising: ganti isi, replaced: mahkota → makutha)
Cupang hias dibagi dadi:
* ''[[Halfmoon]]'' (setengah wulan), cupang jinis iki duwé sirip lan buntut amba lan simetris kaya wujud wulan setengah. Jinis cupang iki pisanan dibudidaya ana ing [[Amérika Sarikat]] déning [[Peter Goettner]] [[taun]] [[1982]].<ref name="internet3">[http://www.blogiztic.com/info/jinis-jinis-ikan-cupang-hias-lengkap.html www.blogiztic.com]</ref>
* ''[[Crowntail]]'' (buntut mahkotamakutha) utawa serit, cupang jinis iki pisanan dibudidayaké déning peternak cupang saka laladan [[Jakarta kulon]], ya iku ana ing laladan slipi taun [[1968]]{{fact}} Ciri utamaé ya iku sirip lan buntut kang kaya sisir.<ref name="internet3"/>
* ''[[Double tail]]'' (buntut dobel).<ref name="internet3"/>
* ''[[Plakat Halfmoon]]''.<ref name="internet3"/>
352.737

besutan