Ijrah: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi Android Besutan aplikasi punsèl
{{Islam}}
Tembung '''HijrohIjrah''' utawa '''Éjrah''' (Arab: هِجْرَة) iku artinétegesé "'pindhah'." HijrohIjrah minangka sawijining cara kang dilakoni wong-wong jaman mbiyèn, mligi para nabi, kanggo uwal saka kaanan batil kebak dosa.
 
HijrohIjrah ing jaman [[Muhammad]]Mukamad kalakokaké nalika pindhah saka [[Mekah]] tumuju [[Madinah]], undakara taun [[662]]. Ing mangsa iku uga diwiwiti penaggalanpananggalan hijriyahijriyah kang dadi paugerané [[muslim]].
 
[[Kategori:Islam]]
246

besutan