Miqat: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: Mekkah → Mekah (4)
(→‎top: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar (2))
(ganti isi, replaced: Mekkah → Mekah (4))
:* Kanggoné ngibadah umrah, miqat zamani diwiwiti wektu-wektu kang bisa ditindakaké ngibadah umrah.
# '''Miqat Makani (ﻣﻴﻘﺎﺕ ﻣﻛﺎﻧﻲ)'''-wates kang ditentokaké dhedhasar panggonan:
:* Kanggo kang ndunungi [[MekkahMekah]], panggonan kanggo ihram kaji ya iku kutha MekkahMekah (omahé dhéwé). Kanggo umrah apiké metu saka tanah haram MekkahMekah, apiké wiwit saka Jiranah, Tan'im utawa Hudaibiyah.
:* Kanggo kang teka saka arah wétan (kalebu saka Indonésia), miqat ing [[Yalamlam]] (ﻳﻠﻣﻠﻢ) utawa [[Jeddah]] (ﺟﺪﻩ). Bab miqat saka Jeddah iki ana sawetara kang ora sarujuk.<ref>[http://asysyariah.com/syariah.php?menu=detil&id_online=396 Jeddah dudu miqat]</ref> Nanging Komisi Fatwa Majelis Ulama Indonesia wis ngukuhaké yèn jamaah kaji saka Indonésia bisa miqat saka [[Jeddah]].<ref>[http://www.mui.or.id/mui_in/fatwa.php?id=24 Miqat Haji dan Umrah]</ref>
:* Kanggo kang teka saka kulon kaya [[Mesir]], miqat ing Juhfah (ﺟﺤﻔﻪ).
* [[Ibadah Kaji]]
* [[Umrah]]
* [[MekkahMekah]]
* [[Madinah]]
 
352.737

besutan