Embing-embing: Béda antara owahan

38 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Ndandani paramasastra
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (3))
(Ndandani paramasastra)
Tenger: Besutan punsèl Besutan aplikasi Android Besutan aplikasi punsèl
[[Gambar:Gray30.png|thumb|right|150px|Gambar diagramatikdhiagramatik posisi janinjabang bayi. PlasentaEmbing-embing dituduhakedituduhaké ing pérangan ngisor.]]
[[Gambar:Cacao-pod-k4636-14.jpg|thumb|right|150px|Penampang lintangSigaran woh kakaosoklat. PlasentaEmbing-embing dumunung ing tengah, diapitkaapit déning karangan wiji.]]
 
'''PlasentaEmbing-embing''' utawa '''tembuniari-ari''' iku [[organ|jeroan]] sajeroning [[rahim|wadhah bayi]] ing mangsanalikané [[ngandhutmeteng|meteng/ mbobot]] kang mènèhi [[nutrisi]] lan nglindhungi [[janin]]|jabang sajeroning [[kandhutanbayi]].
 
PlasentaEmbing-embing sajeroning [[botani]] minangka [[analogi]]irib-iriban embing-embing plasenta. PlasentaEmbing-embing minangka péranganing [[woh]] lan nglindhungi saluran kang nggawa hararabuk kang diperlokakediperlokaké wiji kanggo perkembangantuwuh.
 
== Uga delengen ==
246

besutan