My Little Pony: Friendship is Magic: Béda antara owahan

285 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
== Panggemar ==
Awalé Hasbro, minangka [[pabrikan]] '''''My Little Pony: Friendship Is Magic''''' ngarahake seri animasi iki kanggo [[bocah wadon]] cilik. Nanging sacara ora sengaja, seri animasi iki disenengi dening kabeh wong. Istilah kanggo penggemar kartun dibagi dadi loro, yaiku '''''Pegasister''''' lan '''''Brony'''''. '''''Pegasister''''' iku jeneng kanggo penggemar wadon kartun iki lan akronim saka ( '''''Pegasus + Sister = Pegasister'''''). Manawa '''''Brony''''' yaiku jeneng kanggo wong sing seneng kartun iki lan [[akronim]] saka ( '''''Brother + Pony = Brony'''''). Nanging kartun iki misuwur amarga ana akeh fandom diwasa sing disebut '''''"brony"''''' lan penggemar iki mbentuk komunitas sing bisa ditemokake ing [[jejaring sosial]] lan ing wektu tartamtu biasane wong-wong mau bakal nglumpuk ing acara [[konvensi]] sing disebut [[BronyCon]], saengga para penggemar nuduhake siji lan liyane, nuduhake [[kostum]] sing nggambarake karakter-karakter bangs lan nampilake karya " 'gegayutan karo karakter bangs kaya lukisan, gambar, lan pengaturan lagu sing ana ing' 'My Little Pony' '. Kadhangkala, asil penyisipan dana saka konvensi [[BronyCon]] biasane disumbangkan kanggo wong-wong sing luwih mbutuhake, kayata bocah sing kena penyakit kanker.<ref>[https://free.facebook.com/story.php?story_fbid=1204610159572636&id=313013458732315&refid=17&_ft_=top_level_post_id.1204610159572636%3Atl_objid.1204610159572636%3Athid.313013458732315%3A306061129499414%3A2%3A0%3A1470034799%3A5803711432650066711%7COfficial BronyCon Facebook]</ref>
 
== Tokoh-tokoh ==
165

besutan