Sugeng rawuh, Ramazansyah!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

--HsfBot (rembugan) 13 Maret 2019 05.28 (UTC)[]

Pertalan kudu dipriksa sikBesut

Halo @Ramazansyah:. Matur nuwun wis kontribusi nulis artikel ana ing Wikipédia Jawa! Ananging artikel-artikelé Panjenengan akèh kang pertalané (terjemahané) isih durung bener. Luwih becik yèn pertalan (terjemahan) ing artikel-artikelé Panjenengan dipriksa uga, lan didandani. Amarga mesin pertalan kaya ta Google Translate yèn mertal (nerjemahaké), sanajan mung saka basa Indonésia menyang basa Jawa, isih akèh sing durung bener utawa durung trep, dadi awaké dhéwé kudu mriksa ndhisik. Matur nuwun! 🌱 Amy · (Parembugan) 16 Maret 2019 04.40 (UTC)[]

Ayo dadi sing pertama nyoba fitur fitur paling anyar Wikipedia!Besut

Sing kulo hormati @user:Ramazansyah:,

Kula sapunika pinuju nggarap fitur énggal kanggé para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa saperlu ndandani prosès ing pamertal lan kasilipun. Panjenengan kula ajak nyobi rumiyin fitur punika sadèrèngipun dipunbabar supados kula sumerep punapa kémawon ingkang langkung cocog tumrap kabutuhaning para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa.

Saperlu langkung mangertosi bab punika, sumangga panjenengan mangsuli pitakèn cekak punika, lajeng kula badhé sesambetan kaliyan panjenengan saperlu konfirmasi bab wekdal lan rerincèn sanèsipun.

Manawi panjenengan tepang para ingkang mbesut Wikipédia Jawa sanèsipun ingkang bokmanawi ugi remen nyobi fitur énggal punika, panjenengan katuran nedahaken serat punika marang piyambakipun.

Dengan tulus, EAsikingarmager (WMF) (rembugan) 10 Januari 2020 22.48 (UTC)[]

Survey meniko bakal di tindakake liwat layanan pihak katelu sing mungkin ono syarat syarat tambahan. Kanggo tambahan informasi babagan privasi lan penanganan data, monggo di delok pernyataan survey privasi.