Pananggalan Hijriyah: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
(→‎Panentuan Taun 1 Kalèndher Islam: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
* '''Wulan Ramelan''': umat Islam nglakoni [[Pasa Ramelan]] sewulan kebak.
** '''27 Ramelan''': [[Nuzulul Qur'an]] (ing Indonésia lan Malaysia dipèngeti saben tanggal 17 Ramelan)
** 10 dina pungkasan ing Wulan Ramelan/17 Ramelan [[Lailatul Qadar]]
* '''1 Syawal''': Dina Riyaya [[Idul Fitri]]
* '''9 Dzulhijjah''': [[Wukuf]] ing [[Padang Arafah]]
619

besutan