Soekarno: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Besutané 140.213.58.176 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Besutané 140.213.58.176 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot)
Tenger: Pambalèkan
|successor = [[Soeharto]]
|birth_date = {{birth date|1901|6|6}}
|birth_place = {{Flagicon|Nèderlan}} [[surabayaBlitar]], [[Jawa Wétan]], [[Hindhia-Nèderlan]]
|death_date = {{death date and age|1970|6|21|1901|6|1}}
|death_place = {{Flagicon|Indonésia}} [[Jakarta]], [[Indonésia]]
63.029

besutan