Setatsiyun Sala Jèbrès: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
dandani pangéja, replaced: Stasiun → Setatsiyun (3) using AWB
c (dandani pangéja, replaced: Stasiun → Setatsiyun (3) using AWB)
'''Setasiun Sala Jebres''' utawa '''StasiunSetatsiyun Solojebres (SK)''' (Hanacaraka: ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀‌ꦯꦭꦗꦺꦧꦿꦺꦱ꧀, ''Setasiun Sala Jebres'') kuwi [[setatsiyun sepur]] kelas II sing ana ing [[Purwadiningratan, Jèbrès, Surakarta|Purwadiningratan, Jebres, Surakarta]]. Setasiyun iki kalebu Daerah Operasi VI Yogyakarta. Dhisike jenenge '''Sala Kraton''' '''utawa Sala Kasunanan'''. 
 
== Jadwal sepur ==
Ing ngisor iki jadwal sepur ing StasiunSetatsiyun Sala Jebres '''per 1 April 2015 (miwiti Gapeka 2015).'''
{| class="wikitable sortable"
! No. KA
File:Solojebres train station 120827 0132 slo.jpg|Rumah sinyal B
File:Solojebres train station 120827 0130 slo.jpg|Jadwal 2012
File:COLLECTIE TROPENMUSEUM De nieuwe weg naar het station Djèbès in Soerakarta. TMnr 60002353.jpg|StasiunSetatsiyun Jebres pada taun 1895-1905
</gallery>
 
352.737

besutan