Setatsiyun Ijo: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: dandani pangéja, replaced: stasiun → setatsiyun (4), Stasiun → Setatsiyun using AWB
c (→‎top: dandani pangéja, replaced: stasiun → setatsiyun (4), Stasiun → Setatsiyun using AWB)
 
|operator=[[Daerah Operasi V Purwokerto]]
}}
'''StasiunSetatsiyun Ijo''' Inggih punika [[stasiun sepur]] ingkang dumunung wonten ing Désa Bumiagung, Kacamatan Rowokele, Kabupatèn Kebumèn, Jawa Tengah. Fungsi stasiunsetatsiyun punika kange persilangan sepur kaliyan ugi kanggé kontrol trowongan ijo ingkang wonten ing timur stasiunsetatsiyun. stasiunsetatsiyun punika diyasa taun 1880, mlebet 10 stasiunsetatsiyun ingkang tuwa ing Indonesia.
 
==Réferènsi==
352.737

besutan