Sistem lintang: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
c (→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
 
[[Gambar:Solar sys2.png|thumb|right|250px|Tata Surya]]
'''Sistem lintang''' iku sawijining sistem sing dumadi saka siji utawa sawetarasawatara [[lintang]] lan racaké wujud [[sistem keplanètan]] sing kadhapur akibat tarikan [[gravitasi]]. Ing antarané sistem lintang anasistem [[tata surya]] sing dumadi saka [[Srengéngé]] lan obyèk-obyèk liya, kalebu [[Bumi]] sing orbité ngubengi srengéngé mau.
 
Conto saka sistem lintang yakuwi:
352.737

besutan