Minimarket: Béda antara owahan

43 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: omben → ombèn (2), tahun → taun)
 
[[File:Nasmir Mart.jpg|thumb|Minimarket]]
 
'''Minimarket''' kalebet salah satunggaling jinis pasar swalayan ingkang miturut ukuranipun alit. Minimarket punika kados toko ingkang nyade [[panganan]], [[ombèn-ombèn]], lan kabetahan pokok manungsa.
 
490

besutan