Pulo Sebuku (Sumatra): Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: {{inuse|31 Januari 2020}} Pulau Sebuku iku jeneng salah sawijiné pulo ing Kabupatèn Kotabaru, Kalimantan Selatan. {{stub}})
Tenger: Besutan sumber
 
Tenger: Besutan sumber
{{inuse|31 Januari 2020}}
 
Pulau Sebuku iku jeneng salah sawijiné pulo ing Kabupatèn Kotabaru, Kalimantan[[Lampung Selatan]], [[Lampung]].
 
{{stub}}
1.459

besutan