Ibu Ruswa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Notanotheramy ngalih kaca Ibu Ruswo menyang Ibu Ruswa)
'''Ibu RuswoRuswa''' utawi Nyi Kusnah (nami jangkepipun) inggih menika tokoh wanita ingkang dados Koordinator umum nalika perang kamardikan mungsuh walanda ing tlatah [[Yogyakarta|Ngayogyakarta]].
 
=== Mangsa Alit dumugi Krama ===
5.871

besutan