Musiyum Sumatera Utara: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
typo
c (+{{commons|North Sumatra Museum|Musiyum Sumatera Utara}})
c (typo)
 
== Perkembangan ==
Nalika taun [[2003]] cacahing pengunjung 73.032, taun [[2004]] minggah dados 80.070, taun [[2005]] pengunjung ngantos dumugi 81.031 saha wonten wekdal ingkang cacahipun pengunjung dumugi angka 34.074 jiwa. SaénggSaéngga, nalika taun [[2006]] dipunrencakaken supados cacahing pangunjung saged dumugi 90 ewunan.<ref name=Tempo>{{cite news |author=Simatupang, Sahat |title=Fasilitas Baru di Museum Sumatera Utara |work=Tempo.co |url=http://www.tempo.co/read/news/2006/09/01/07183107/Fasilitas-Baru-di-Museum-Sumatera-Utara |archiveurl= 4 Novembr 2006 |archiveurl=http://www.webcitation.org/6A8MhqEZv |archivedate= 4 November 2012}}</ref>
 
Nalika taun [[2006]], [[musiyum]] punika dipunjangkepi fasilitas animasi saha "layar sentuh". Punika dipunadani kanggé ningkataken cacahing pangunjung. Miturut andharanipun Sri Hartini, Kepala Museum Sumatera Utara, bilih kanthi [[teknologi]] [[animasi]] punika, laré-laré kathah ingkang remen.<ref name=Tempo/> Kajawi punika, ugi kasiapaken kanggé para pangunjung ingkang sampun sepuh fasilitas kanggé minggah saha mandhap ruwang koléksi ing lanté II saha III, cekap mirsani wonten ing layar ageng kanthi tèknologi "layar sentuh", sadaya ruangan [[musiyum]] sampun saged dipunpirsani.<ref name=Tempo/>
2.526

besutan