Edensor (novel): Béda antara owahan

278 bèt wis dibusak ,  9 sasi kepungkur
Dadekake siji karo Edensor
(→‎top: éjaan, replaced: Mei → Mèi)
(Dadekake siji karo Edensor)
Tenger: Alihan anyar
 
#ALIH [[Edensor]]
{{Orphan|date=Oktober 2016}}
 
{{gabung|Edensor}}
 
{{kembangaké|30 Sèptèmber 2016}}
'''Edensor''' iku novèl katelu saka [[tetralogi]] [[Laskar Pelangi]] karya Andrea Hirata singg diterbitké déning Bentang Pustaka ing wulan Mèi taun [[2007]].
 
[[Kategori:Artikel Wiki Mrebawani]]
 
 
{{stub}}
304

besutan