Papan Anggegana Internasional Changi: Béda antara owahan

Panumpang bisa nyéwa kendaraan ing saben terminal. Pratélan iki ngandaraké sawenèh cara nyéwa kendaraan ing aben terminal:
 
Terminal 1: Mlaku menyang dalamdalan jero lemah, banjur mlaku nurut tulisan "Arrival Pick-up" lan nuju marang lift utawa elevator menyang dalan jero lemah sakwisé jupuk barang bagasi. Menawa nganggo mobil, jupuk jalur tengah lan nuju Terminal 1 kanggo teka, banjur milih dalan sebelah tengen lan mudhun ing papan "Terminal 1 Arrival Pick-up".
 
Terminal 2: Mlaku nurut tulisan "Arrival Pick-up" kang kapernah ing lanté 1 Coach Stand. lMenawa nganggo mobil, jupuk jalur sisih tengen lan nuju Terminal 2, banjut nurut tenger mlebu ing Terminal 2, banjur muter balik lumantar papan ngedhukké panumpang Terminal 2.
 
*
 
Terminal 2: Mlaku menyang dalam jero lemah, banjur mlaku nurut tulisan "Arrival Pick-up" lan nuju marang lift utawa elevator menyang dalan jero lemah sakwisé jupuk barang bagasi. Menawa nganggo mobil, jupuk jalur tengah lan nuju Terminal 1 kanggo teka, banjur milih dalan sebelah tengen lan mudhun ing papan "Terminal 1 Arrival Pick-up".
<br />
 
== Stastistik ==
 
3.583

besutan