Pendak pindho: Béda antara owahan

34 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
wis kadaluwarsa
c (kosmetik)
(wis kadaluwarsa)
 
{{inuseuntil|28 februari 2013}}
 
'''Pendhak pindho''' punika pétangan wekdal ingkang dangunipun [[kalih]] [[taun]] ingkang wonten ing [[kalènder]] utawi [[tanggalan]] [[Jawi]]. Pendhak pindho punika salah satunggaling [[adicara]] kanggé mengeti tiyang ingkang sampun sédo kalih taun kepengker.
[[Adicara]] Pendhak pindho utawi wonten ugi ingkang mastani ''mendhak pindho''' punika taksih kathah ingkang nglampahi, mliginipun wonten ing wewengkonprovinsi [[Yogyakarta]] lan [[Jawa Tengah]]. Padatanipun wonten ing adicara '''pendhak pindho''' punika ngawontenaken [[gendurèn]]an utawi [[bancakan]] minangka ndedonga kanggé ingkang sampun sedo punika. Ingkang gadhah damel mendhak pisan padatanipun ngundang tangga teparo supados sesarengan ndedonga lan pandom [[bancakan]].
{{Stub}}