Luksemburg: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
c
sithik
(Removing Coat_of_Arms_of_Luxembourg.svg, it has been deleted from Commons by Krd because: Broken redirect.)
c (sithik)
 
}}
 
'''Kadipatèn Luksemburg''' iku nagara cilik ing [[Éropah]] sing ora nduwé segara lan kakurung dharatan. Nagara iki wewatesan karo [[Bèlgi]] ing sisih kulon, karo [[Jerman]] ing sisih wétan lan karo [[Prancis]] ing sisih kidul. Kutha krajan nagara iki [[Luksemburg (kutha)|Luksemburg]]. Sing ndunungi anaora nganti setengah yuta.
 
{{EU}}