Luís Figo: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
→‎top: ndandani pangéjaning tembung, replaced: paling saé → ingkang saé piyambak using AWB
(Nggedhekake gambar)
c (→‎top: ndandani pangéjaning tembung, replaced: paling saé → ingkang saé piyambak using AWB)
 
'''Luís Filipe Madeira Caeiro Figo''', (lair 4 November 1972) inggih punika juru main [[bal-balan]] saking [[Portugal]] ingkang gadhah posisi minangka ''midfielder'' ing klub bal-balan [[Sporting CP]], [[FC Barcelona]], [[Real Madrid]], lan [[Inter Milan]]. Panjenenganipun pensiun saking jagad bal-balan ing 31 Mèi 2009. Figo sampun pikantuk 127 kamenangan kanggé tim nasional Portugal, panjenenganipun dados satunggalinpun juru main bal legendaris Portugal.
 
Luis Figo naté pikantuk kanugrahan [[Ballon d'or 2000]], juru main bal palingingkang saé piyambak sadonya miturut [[FIFA]] taun 2001.
Figo punika salah satunggalipun juru main bal ingkang naté main kanggé kalih klub ingkang asring sinebat ''El Clasico''. Panjenenganipun naté pikantuk sapérangan tropi kamenangan, kados sekawan tropi ''[[La Liga]]'', kalih tropi ''Copa del Rey'', tigang tropi ''Supercopa de Espana'', satunggal tropi liga Champions UEFA, sekawan tropi ''Serie A'', satunggal tropi ''Italian Cup'', tigang tropi ''Supercoppa Italiana'', lan sanèsipun.
 
352.737

besutan