Bayat, Klathèn: Béda antara owahan

759 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c (Bayat, Klathen dipun-alihaken menyang Bayat, Klathèn: pasang aksara)
 
== Desa-Desa ==
# [[Banyuripan, Bayat, Klathèn|Banyuripan]]
# [[Beluk, Bayat, Klathèn|Beluk]]
# [[Bogem, Bayat, Klathèn|Bogem]]
# [[Dhukuh, Bayat, Klathèn|Dhukuh]]
# [[Gunung Gajah, Bayat, Klathèn|Gunung Gajah]]
# [[Jambakan, Bayat, Klathèn|Jambakan]]
# [[Jarum, Bayat, Klathèn|Jarum]]
# [[Jotangan, Bayat, Klathèn|Jotangan]]
# [[Kebon, Bayat, Klathèn|Kebon]]
# [[Krakitan, Bayat, Klathèn|Krakitan]]
# [[Krikilan, Bayat, Klathèn|Krikilan]]
# [[Nengahan, Bayat, Klathèn|Nengahan]]
# [[Ngerangan, Bayat, Klathèn|Ngerangan]]
# [[Paseban, Bayat, Klathèn|Paseban]]
# [[Talang, Bayat, Klathèn|Talang]]
# [[Tawangreja, Bayat, Klathèn|Tawangreja]]
# [[Tegalreja, Bayat, Klathèn|Tegalreja]]
# [[Wira, Bayat, Klathèn|Wira]]
 
 
{{rintisan}}
{{Kabupaten Klaten}}
 
---------
 
[[Category:Kabupaten Klathen]]
 
[[id:Bayat, Klaten]]
78.624

besutan