Cithakan:Teks Jawa: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  5 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(id->jv (krama))
 
{| class="expansion" style="width:24.36em; background:#f7f8ff; border-collapse:collapse; padding:0em; margins:0em; font-size:83%; line-height:1.2em;"
|style="vertical-align:middle;"| [[File:Pada luhur (Javanese script).png|40px]]
|style="vertical-align:middle;"| '''Artikel punika ngandhut karakter [[Hanacaraka]]. <br> ''' Tanpa [[Pitulung:Aksara Jawa|sokongan karakter multibasa]], panjenengan mbokmanawi namung mirsani tandha pitakèn, kothak, utawi lambang sanèsipun saking karakter ingkang dipunmaksad. Supados saged maos aksara Jawa ing kaca punika, panjenegan kapurih mriksani pitedah ingkang wonten ing [http://sites.google.com/site/jawaunicode/download situs punika]
|}</div><noinclude>[[Astamiwa:Pranala balik/Cithakan:Teks Jawa]]</noinclude>
4.288

besutan