Salad: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 sasi kepungkur
c
→‎Sajarah salad: éjaan, replaced: Éropah → Éropa, Amérikah → Amérika using AWB
c (→‎Sajarah salad: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB)
c (→‎Sajarah salad: éjaan, replaced: Éropah → Éropa, Amérikah → Amérika using AWB)
 
Sejarawan ngandharaken bilih manawi [[Bangsa Roma]] dhahar [[janganan]] kacampur kaliyan [[saus]]. [[Babilonia]] nedhi [[janganan]] [[ijo]] kaliyan [[lenga]] lan [[cuka]] kalih èwu [[taun]] kepengker. Nalika [[taun]] 1699 wonten ing [[buku]], ''Acetaria:A Discourse on Sallets, John Evelyn'' ngusahakaken kanca-kancanipun [[Britons]] dhahar salad.
 
[[AmérikahAmérika Sarékat]] ngawéntaraken salad wonten ing pungkasan [[abad]] 19. Saking [[ÉropahÉropa]] lan [[Amérika]] dhateng [[Cina]], [[Jepang]], lan [[Australia]] salad banjur dipunsadé wonten ing [[Supermarket]] kanggé tiyang ingkang boten gadhah wekdal kanggé damel salad. Wonten ing [[restoran]] padatanipun sampun wonten ''salad bar'' ingkang dipunranté [[panganan]] ''fastfood'' kados wonten ing [[McDonald's]] lan [[KFC]].
 
== Salad versi Indonésia ==
720

besutan