Kulup: Béda antara owahan

873 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
Menghapus pengalihan ke Palanangan
c (Bot: Mbenakaké rong pralihan nèng Palanangan)
Tenger: Targèt alihan diganti
(Menghapus pengalihan ke Palanangan)
Tenger: Ngilangi alihan
{{Infobox anatomy
#ALIH [[Palanangan]]
|Name = Kulup
|Latin = Praeputium
|Image = Foreskin2.jpg
|Caption = Kulup sing nutupi [[glans penis]]
|Image2 =
|Caption2 =
|Width = 180
|Precursor = [[Genital tubercle]], [[urogenital folds]]
|System =
|Artery = [[Dorsal artery of the penis]]
|Vein = [[Dorsal veins of the penis]]
|Nerve = [[Dorsal nerve of the penis]]
|Lymph =
}}
'''Kulit kulup''' yaiku lipatan jaringan otot alus, saluran pembuluh getih, saraf, kulit, lan bagean membran lendhut saka [[palanangan]] sing nutupi lan nglindhungi zakar glans lan meatus urin.[1] Kulup iku seluler, cukup dawa, lan tumindak minangka pelumas alami. Kulup uga diterangake minangka prepuce, istilah sing luwih jembar kanthi teknis sing uga kalebu [[tudhung klitoris]] ing wanita, kulup kasebut kanthi homologis embrio.
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
Naraguna anonim