Gantiwarna, Klathèn: Béda antara owahan

860 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
+desa2
c (Gantiwarno, Klathen dipun-alihaken menyang Gantiwarna, Klathèn: pasang aksara)
(+desa2)
| style="padding:3px 10px;" |<big>'''Kecamatan Gantiwarno'''</font>
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[KabupatenKabupatèn]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|[[KabupatenKabupatèn KlathenKlathèn]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black; text-decoration: underline;">[[Camat]]</span>'''
|style="font-size: 90%;"|[[---]]
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[JembarWewengkon]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[PendudukPedunung]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
 
== Prakata ==
'''Kecamatan GantiwarnoGantiwarna''', [[Basa Indonesia]]: Gantiwarno), iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupatenkabupatèn]] Klathen[[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]].
 
== Desa-Desa ==
# [[Baturan, Gantiwarna, Klathèn|Baturan]]
# [[Ceporan, Gantiwarna, Klathèn|Ceporan]]
# [[Gentan, Gantiwarna, Klathèn|Gentan]]
# [[Gesikan, Gantiwarna, Klathèn|Gesikan]]
# [[Jabung, Gantiwarna, Klathèn|Jabung]]
# [[Jogoprayan, Gantiwarna, Klathèn|Jogoprayan]]
# [[Karangturi, Gantiwarna, Klathèn|Karangturi]]
# [[Katekan, Gantiwarna, Klathèn|Katekan]]
# [[Kertèn, Gantiwarna, Klathèn|Kertèn]]
# [[Kragilan, Gantiwarna, Klathèn|Kragilan]]
# [[Mlésé, Gantiwarna, Klathèn|Mlésé]]
# [[Muruh, Gantiwarna, Klathèn|Muruh]]
# [[Mutihan, Gantiwarna, Klathèn|Mutihan]]
# [[Ngandhong, Gantiwarna, Klathèn|Ngandhong]]
# [[Sawit, Gantiwarna, Klathèn|Sawit]]
# [[Towangsan, Gantiwarna, Klathèn|Towangsan]]
 
 
{{rintisankecamatan-stub}}
{{Kecamatan Gantiwarna}}
{{Kabupaten Klaten}}
 
---------
 
[[Category:Kabupaten Klathen]]
 
[[id:Gantiwarno, Klaten]]
78.624

besutan