Wikipédia:Panyuwunan kawigatèn panata: Béda antara owahan

:Mas {{ping|Wirjadisastra}} Tulung penggak rong IP range kuwi sawatara sasi supaya dhèwèké ora bisa mbesut mandhala aran cithakan. Besutané ora memangun. Nuwun. — [[Naraguna:Labdajiwa|Labdajiwa]] ([[Parembugan Naraguna:Labdajiwa|rembugan]]) 29 Juni 2021 09.45 (UTC)
 
::{{ping|Labdajiwa}}: Wis ya. [[Naraguna:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Naraguna:Wirjadisastra|rembugan]]) 29 Juni 2021 11.06 (UTC)
63.848

besutan