Agus Mustofa: Béda antara owahan

1.856 bèt wis ditambahake ,  10 sasi kepungkur
c
Besutané 180.246.216.130 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Top4Bot
(Badut)
Tenger: Dibalèkaké Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Besutané 180.246.216.130 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Top4Bot)
Tenger: Pambalèkan
 
{{Infobox person|name=Agus Mustofa|image=|image_size=200px|birth_place={{flagicon|Indonesia}} [[Malang]]|birth_date=16 Agustus 1963|nationality={{flagicon|Indonesia}} [[Indonesia]]|children=Citra Puspita Dini, Bara Ilmika, Oka Rimba, Nindya Suksma Saksita|spouse=Anna Ratnawati|education=badutTeknik nasionalNuklir [[Universitas Gadjah Mada|Universitas Gajah Mada, Yogyakarta]]|known_for=Inisiator Diskusi Tasawuf Modern
Inisiator Hisab Astrofotografi Indonesia
Pangasuh Kajian Padang Makhsyar|occupation=[[Panulis]] buku}} '''Agus Mustofa''' utawa asring diarani "Pak AM" minangka ilmuwan muslim lan penulis puluhan buku seri Diskusi Tasawuf Modern diterbitake dening Padma Press . Wong lanang iki saka [[Kutha Surabaya|Surabaya]], [[Jawa Wétan|Jawa Timur]] dikenal kerana pemikirane mboten umum amarga memadupadankan ngelmu [[Èlmu|Sains]] karo ambane saka kawruh [[Sufisme|tasawuf]] . Sawetara buku sing kenthel karo campuran loro ranah sing beda yaiku "Pusaran Energi Ka'bah", "Ternyata Adam lair", "Wormhole: Jalan Pintas Menuju Surga", "Menyelam ke Samudra Jiwa dan Ruh", "Energi Dzikir Alam Bawah Sadar", lan sapanunggalane. Ing taun 2010, dheweke uga wis ngumbara menyang Mesir suwene setaun lan nyipta buku sing cukup akeh karo campuran unsur [[Sufisme]], [[Jurnalistik]], lan Sejarah ing macem-macem wilayah ing negara Piramid kanthi judhul "Ekspedisi Sungai Nil".
 
Ing taun 2013 lan 2014, ing Indonesia ana debat kanggo nemtokake tanggal Ramadhan 1 amarga hilal iku tipis lan angel katon mripat wuda. Pak AM uga nyumbang pikirane liwat buku "Aja Asal-Usul Hisab & Rukyat" ing taun 2013 kanggo menehi solusi kanggo masarakat. Ora mung kanthi nulis, dheweke nggawe komunitas fotografi langit sing diarani Astrofotografi lan ngajak ahli ilmu [[:en:Thierry Legault|jiwa]] Perancis [[:en:Thierry Legault|Thierry Legault]] kanggo menehi pelatihan kanggo anggota masarakat. Dheweke uga ngasilake dana kanggo tuku rong puluh kamera Astrofotografi . Sajrone setaun, anggota masarakat terus nganakake bengkel lan praktik kanggo netepake 1 Ramadhan ing taun 2014 lan nulis kabèh perjuangan karo komunitas Astrofotografi ing buku "Mengintip Bulan Sabit Sebelum Maghrib".
 
== Babad ==
63.848

besutan