Seginim, Bengkulu Kidul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
Seginim, Bengkulu Selatan dipun-alihaken menyang Seginim, Bengkulu Kidul: pasang aksara
c (Seginim, Bengkulu Selatan dipun-alihaken menyang Seginim, Bengkulu Kidul: pasang aksara)
78.625

besutan