Dananjaya: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
Bot: Orphan page, add template
(typo)
c (Bot: Orphan page, add template)
{{Orphan|date=Desember 2008}}
'''Dananjaya''' iku adhiné Prabu Yudhistira, raja jin ing negara (alas) Mretani. Dananjaya manggon ing kesatrian Madukara. Beberangan kalawan kangmasé, Dananjaya nduwé pusaka jala sutra awujud [[emas]].
 
2.979

besutan