Sesajèn: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
(Kaca énggal: '''Sesajen''' iku salah sijining tradisi spiritual sing wujude nyediaake parsembahan utawa barang sesajen kanggo Tuhan utawa kanggo kakuatan supranatural liya sing dipercaya, s...)
 
(→‎Barang sesajen: +kategori)
 
{{rintisan}}
[[Kategori:Adat Jawa]]
 
[[Kategori:Budaya Jawa]]
78.625

besutan