Seginim, Bengkulu Kidul: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c (Seginim, Bengkulu Selatan dipun-alihaken menyang Seginim, Bengkulu Kidul: pasang aksara)
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten Bengkulu Selatan|Bengkulu Kidul]]
 
[[Category:Kabupaten Bengkulu SelatanKidul]]
 
[[id:Seginim, Bengkulu Selatan]]
78.625

besutan