Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
== Pranala Jaba ==
 
* [http://www.gunungkidulgunungkidulkb.go.id/ Situs Web Resmi (urungKabupatèn ana)Gunung Kidul]
* [http://www.pesonagunungkidul.com/ Situs alam Gunung Kidul - Aris Guntara]
 
78.624

besutan