Delanggu, Klathèn: Béda antara owahan

133 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
+
c (→‎Prakata: typo)
(+)
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Delanggu''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupatèn]] [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]].
 
== Desa-Desa ==
# [[Tlobong, Delanggu, Klathèn|Tlobong]]
 
==Pranala jaba==
* [http://www.klaten.go.id/ Situs resmi kabupaten Klathen]
 
{{kecamatan-stub}}
{{Kecamatan Delanggu}}
{{Kabupaten Klaten}}
{{Jawa Tengah}}
 
---------
78.624

besutan