Karangdawa, Klathèn: Béda antara owahan

57 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
+
(typo)
(+)
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Karangdawa''' iku salah siji [[kecamatan]] ing [[kabupatèn]] [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonesia]].
 
== Desa-Desa ==
{{Kecamatan Karangdawa}}
{{Kabupaten Klaten}}
{{Jawa Tengah}}
 
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
78.625

besutan