Słubice: Béda antara owahan

96 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
(+ kothak info)
Saiki iki ing kutha Słubice ana pos pawatesan (pos perbatasan) sing wigati dhéwé antara [[Polandia]] lan [[Jerman]] kanggo montor lan [[sepur]] (ing [[Kunowice]], kutha cilik cedhak kéné). Słubice iku uga Pusat Sains Polandia-Jerman [[Collegium Polonicum]]. Para tamu saka Jèrman, utamané saka Frankfurt an der Oder, kutha-kutha liyané ing [[Brandenburg]], lan [[Berlin]] seneng marani Basar ("Pasar Polandia") lan nukoni [[rokok]] sing luwih murah nèng kana (ing dalan ul. Jedności Robotniczej). Nanging para "wisatawan bènsin" uga faktor penunjang ékonomi lokal sing wigati. Saliyané iku [[prostitusi]] uga nunjang ékonomi lokal. Akèh [[bordhil]] ing kana sing diparani para wisatawan Jèrman.
 
==Pranala jaba==
{{Commons|Słubice}}
*'''(pl) (de)''' [http://www.slubice.pl Situs wèb resmi]
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]