Słubice: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
| Alamat<br />balé kutha: || ul. Akademicka 1<br />69-100 Słubice
|- style="background: #ffffff;"
| Situs webwèb resmi: || [http://www.slubice.pl/ www.slubice.pl]
|-
! colspan="2" | Politik
|- style="background: #ffffff;"
| WalikotaWalikutha: || Ryszard Bodziacki (2006)
|}
'''Słubice''' ([{{IPA|swuˈbiʦɛ}}], [[basa Jerman|Jèrman]]: ''Dammvorstadt'') iku sawijining kutha sing papané ana ing sisih kuloné [[Polandia]] ing pinggiring kali [[Oder]]. Kutha iki nduwé pedunung 16.900 jiwa. Nganti taun [[1945]], kutha iki bagéyan wétan kutha [[Frankfurt an der Oder]] (''Dammvorstadt'', ''Gartenstadt''). Jeneng Słubice iku éjaan [[basa Polandia|basa Polandia modhèrn]] kanggo ''Zliwitz'', sawijining désa sing disebut ing piagem kutha Frankfurt sing ditulis ing tahun [[1253]].