Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

37 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(typo)
c
</inputbox><div style="font-size:90%;">
Sapunika wonten '''[[{{ns:special}}:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]''' artikel kanthi '''{{NUMBEROFUSERS}}''' pangagem ingkang kacathet.
'''[[Wikipedia:jv-0|You don't speak Javanese? Find about more about this language!]]'''
 
</div>